Knoflooktomaten uit de oven

Knoflooktomaten uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Knoflooktomaten uit de oven, een heerlijk bijgerecht! Tomaten bestrooid met peper en zout en gekruid met knoflook, peterselie en olie, vervolgens ± 20 minuten gebakken in de oven. Serveer koud of lauwwarm.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Knoflooktomaten uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Was de tomaten en snijd ze dwars doormidden.
  3. Zet de tomaten met de snijkant naar boven in een vuurvaste schaal. Bestrooi de tomaten royaal met peper en zout.
  4. Meng de geperste knoflook, peterselie en olie goed door elkaar. Verdeel dit ook over de tomaten.
  5. Bak de tomaten ± 20 minuten in het midden van de oven.
  6. Serveer koud of lauwwarm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden