Spaghetti met bolognesesaus met gedroogde tomaten

Spaghetti met bolognesesaus met gedroogde tomaten

Smulweb imageSmulweb

Met deze spaghetti bolognesesaus met gedroogde tomaten zet je een heerlijke, goed gevulde pastamaaltijd op tafel. De bolognesesaus krijgt extra smaak door de toevoeging van kruidenbouillontabletten, laurierblaadjes, oregano, balsamico-azijn, en suiker of honing.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghetti met bolognesesaus met gedroogde tomaten op tafel.

  1. Verhit olijfolie in een grote pan. Bak hierin het gehakt rul.
  2. Pel en snipper de uien en de knoflook. Bak eerst de uien mee met het gehakt tot deze glazig zijn. Voeg dan de fijngehakte knoflook toe.
  3. Voeg de tomatenblokjes toe aan het gehakt en breng alles aan de kook.
  4. Snijd de gedroogde tomaten in hele kleine stukjes. Voeg deze toe aan de tomatensaus, evenals de kruidenbouillontabletten, laurierblaadjes en oregano. Laat alles plm. 30 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Maak de saus op smaak met balsamico-azijn, suiker of honing, peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen Groente