Turks brood gevuld met shoarma en groenten

Turks brood gevuld met shoarma en groenten

Smulweb imageSmulweb

Dit overheerlijke gerecht is eenvoudig te bereiden en is daarom perfect voor een snelle maaltijd. Shoarma gemengd met gefruite ui, paprika en knoflook maakt het geheel heerlijk. Het Turkse brood dat gevuld is met het shoarmamengsel en verse groenten zoals komkommer zal verrukkelijk smaken!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Turks brood gevuld met shoarma en groenten op tafel.

  1. Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend in ± 5 minuten goudgeel en glazig.
  2. Voeg de knoflook en de paprika toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee.
  3. Schep de shoarma erdoor en bak alles in ± 5 minuten op een hoog vuur gaar.
  4. Snijd het brood open en verdeel de komkommer over de onderzijde.
  5. Schep het shoarmamengsel erop en leg de bovenkant van het brood erop. Snijd het brood in punten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Turks brood