Macaroni met broccoli en mascarpone

Macaroni met broccoli en mascarpone

Smulweb imageSmulweb

Loopt het water je al in de mond? Deze macaroni met broccoli en mascarpone is een feestje op je bord! Heerlijke broccoli en macaroni met knoflook, mascarpone en pijnboompitten. Serveer met een salade van veldslamix.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Macaroni met broccoli en mascarpone op tafel.

  1. Kook de broccoli in water met zout beetgaar.
  2. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar.
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan totdat ze gaan geuren. Schud ze op keukenpapier.
  4. Giet de broccoli en de macaroni af en schep ze met de uitgeperste knoflook, de mascarpone en de bieslook door elkaar. Breng op smaak met peper en strooi de pijnboompitten erover.
  5. Serveer direct met een salade van veldslamix.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Desserts Broccoli