Mascarponetoetje met vers fruit

Mascarponetoetje met vers fruit

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een heerlijk dessert met verse vruchten bedekt met een romige laag mascarpone en yoghurtmengsel overgoten met een zoete mix van koekkruim en geroosterd amandelschaafsel.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mascarponetoetje met vers fruit op tafel.

  1. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan lichtbruin en schud het op keukenpapier.
  2. Snijd indien nodig grote stukken fruit iets kleiner.
  3. Roer de mascarpone met de yoghurt en de suiker los.
  4. Verdeel het koekkruim, het mascarponemengsel en het fruit in laagjes over 4 hoge glazen.
  5. Zet de glazen tot gebruik in de koelkast.
  6. Strooi vlak voor het serveren het amandelschaafsel erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit