- 20 g Aardappelzetmeel
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Lange vingers op tafel.
- Bedek allereerst een bakplaat met beboterd bakpapier. Bestuif het bakpapier vervolgens met poedersuiker.
- Splits de 3 eieren zodat je afzonderlijk drie eidooiers en het eiwit van 3 eieren verkrijgt. Meng met een mixer de 3 eidooiers door de suiker en de geraspte citroenschil totdat een licht en romig mengsel verkregen is.
- Zeef de bloem en voeg dit geleidelijk met de aardappelmeel aan het zojuist verkregen mengsel toe.
- Klop het eiwit van de 3 eieren samen met een snufje zout stijf en spatel dit voorzichtig door het eidooiermengsel.
- Doe het uiteindelijk verkregen mengsel over in een spuitzak met een gladde spuitmond en spuit langwerpige repen op het bakpapier.
- Bak de "Lange vingers" 10-15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius.
- Neem ze voorzichtig van het bakpapier en laat ze op een rooster afkoelen.