Lange vingers

Lange vingers

Smulweb imageSmulweb

Van deze huisgemaakte lange vingers blijf je snoepen! Het luchtige biscuitdeeg, bestoven met poedersuiker, is om te smullen. Grootmoeders recept, maar dan nét even wat lekkerder.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Aardappelzetmeel

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Lange vingers op tafel.

  1. Bedek allereerst een bakplaat met beboterd bakpapier. Bestuif het bakpapier vervolgens met poedersuiker.
  2. Splits de 3 eieren zodat je afzonderlijk drie eidooiers en het eiwit van 3 eieren verkrijgt. Meng met een mixer de 3 eidooiers door de suiker en de geraspte citroenschil totdat een licht en romig mengsel verkregen is.
  3. Zeef de bloem en voeg dit geleidelijk met de aardappelmeel aan het zojuist verkregen mengsel toe.
  4. Klop het eiwit van de 3 eieren samen met een snufje zout stijf en spatel dit voorzichtig door het eidooiermengsel.
  5. Doe het uiteindelijk verkregen mengsel over in een spuitzak met een gladde spuitmond en spuit langwerpige repen op het bakpapier.
  6. Bak de "Lange vingers" 10-15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius.
  7. Neem ze voorzichtig van het bakpapier en laat ze op een rooster afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Tiramisu