- 600 g Hacheevlees
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Runderstoofvlees met blond bier op tafel.
- Pel de uien en snipper ze fijn. Kruid het vlees met peper en zout.
- Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd elke appel in 12 partjes.
- Verhit de boter in een braadpan en bak hierin het vlees op hoog vuur in ca. 5 minuten rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en doe het in de slow-cooker.
- Voeg de uien en de tarwebloem toe aan het bakvet en fruit deze op middelhoog vuur 3 minuten. Schenk het bier en de bouillon in de pan.
- Steek de kruidnagel in de laurierblaadjes en voeg deze met de balsamicoazijn toe aan het mengsel. Giet alles over het vlees in de slow-cooker.
- Stoof het vlees in de slow-cooker tussen de 6 en 8 uur gaar. Stoof de appelpartjes de laatste 15 minuten mee in het stoofpotje.
- Verwijder de laurierblaadjes met de kruidnagels uit het stoofpotje en breng het op smaak met peper en zout.