Roergebakken sjalot met wilde spinazie

Roergebakken sjalot met wilde spinazie

Smulweb imageSmulweb

Roergebakken sjalot met wilde spinazie met geperste knoflook. Klaar in een handomdraai als snack of bijgerecht. Heerlijk met peper en zout.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Roergebakken sjalot met wilde spinazie op tafel.

  1. Pel de sjalot, halveer en snijd in halve ringen. Verwijder het wortelgedeelte van de sjalot omdat deze bitter is. Ontdoe de spinazie van steel en nerven en was het 2 keer in lauwwarm water. Laat het uitlekken in een vergiet.
  2. Verhit een wok op het vuur en voeg de olie en boter toe. Blijf erbij omdat dit snel bruin wordt.
  3. Voeg de sjalot, geperste knoflook en (wilde) spinazie toe aan de wok. Roerbak alles snel gaar en breng het op smaak met peper en zout. Roerbak niet langer dan 2 minuten anders is de spinazie te gaar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sjalot Spinazie