Frittata met paprika champignons en mozzarella

Frittata met paprika champignons en mozzarella

Smulweb imageSmulweb

Deze Frittata met paprika champignons en mozzarella gaat in de oven en smaakt bijzonder veelzijdig. Het is heerlijk als lunch of als diner met een lekkere salade.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Frittata met paprika champignons en mozzarella op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de paprika en snijd hem in stukjes.
  3. Verhit de olie in een pan en bak de ui met de knoflook ca. 2 minuten. Voeg champignons en paprika toe en bak mee voor ca. 5 minuten.
  4. Klop de eieren los met de melk, zout en peper, bieslook en peterselie.
  5. Schep het groentemengsel met schuimspaan in een ingevette taartvorm.
  6. Schenk het eimengsel erover en strijk alles glad.
  7. Bestrooi met de oude kaas en de stukjes mozzarella.
  8. Plaats de frittata in het midden van de voorverwarmde oven en bak in ca. 20 minuten gaar en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Groente Kaas Paprika Paddenstoelen Champignons