Pasta met kip olijven tomaat en rucola

Pasta met kip olijven tomaat en rucola

Smulweb imageSmulweb

Een echte smaaksensatie, deze pasta met kip, olijven, tomaat en rucola. Open een fles wijn en waan je in het zwoele Italië: dit is genieten op z'n beste.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met kip olijven tomaat en rucola op tafel.

  1. Kook de pasta beetgaar in een pan met ruim water.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes en kruid ze met peper en zout. Snijd de bosuitjes in ringen en hak de olijven in grove stukken. Was de cherrytomaatjes en rasp de kaas.
  3. Verhit olijfolie in een koekenpan. Bak de stukjes kipfilet bruin en krokant.
  4. Voeg de bosui, olijven en cherrytomaatjes toe. Roerbak alles een paar minuten op hoog vuur.
  5. Roer de pastasaus erdoor en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Schep, vlak voor het einde van de kooktijd, de gewassen rucola erdoorheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Gevogelte Groente Sla Rucola