Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Varkenshaas op tafel.
- Kruid de varkenshaas met kerriepoeder en wat peper en zout en braad het vlees gaar in 1 eetlepel boter.
- Neem nu de varkenshaas uit de pan en laat het vlees even rusten alvorens dit in plakjes te snijden. Houd de plakjes warm tot gebruik in een voorverwarmde oven.
- Blus vervolgens de braadjus af met een scheut water en laat de jus even inkoken.
- Kook in de tussentijd de spaghetti beetgaar in water met wat zout. Spoel hierna de spaghetti af onder koud water en laat deze uitlekken.
- Besprenkel nu de uitgelekte spaghetti met olijfolie, citroensap en citroenrasp. Breng de spaghetti extra op smaak met wat peper en zout en fijngehakte peterselie.
- Pel de bananen en snijd ze in de lengte in plakken. Wentel deze plakken door de bloem en bak ze goudbruin in 1 eetlepel boter. Verdeel de plakken over voorverwarmde borden.
- Warm intussen de spaghetti op met de overige boter in een koekenpan of in de magnetron.
- Verdeel de plakjes varkenshaas dakpansgewijs over de borden en schep de spaghetti erbij.
- Giet tot slot de braadjus door een zeefje over het vlees.