Couscous met yoghurtsaus

Couscous met yoghurtsaus

Smulweb imageSmulweb

Vol van smaken en eenvoudig te bereiden. Couscous met yoghurtsaus. Extra lekker dankzij de verse kruiden en het frisse van de citroen. Perfect om te delen met familie of vrienden.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 takjes Koriander (takje)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Couscous met yoghurtsaus op tafel.

  1. Doe de couscous in een schaal en schenk de bouillon erop. Laat een kwartiertje wellen. Roer de couscous korrelig met een houten vork.
  2. Fruit de ui, de courgette en de paprika in de olijfolie al omscheppend in 5 minuten beetgaar. Pers 1 teentje knoflook erboven uit.
  3. Roer de couscous en de tomaatjes erdoorheen en kruid met paprikapoeder, komijnpoeder, rasp van halve citroen en peper en zout.
  4. Warm dit al omscheppend nog even goed door en doe op het laatst het citroensap en de helft van de koriander en munt erdoor.
  5. Schep de Griekse yoghurt om met een el melk en pers de knoflook erboven uit.
  6. Roer de andere helft van de munt en de koriander erdoorheen en maak op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Couscous