- 3 takjes Koriander (takje)
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Couscous met yoghurtsaus op tafel.
- Doe de couscous in een schaal en schenk de bouillon erop. Laat een kwartiertje wellen. Roer de couscous korrelig met een houten vork.
- Fruit de ui, de courgette en de paprika in de olijfolie al omscheppend in 5 minuten beetgaar. Pers 1 teentje knoflook erboven uit.
- Roer de couscous en de tomaatjes erdoorheen en kruid met paprikapoeder, komijnpoeder, rasp van halve citroen en peper en zout.
- Warm dit al omscheppend nog even goed door en doe op het laatst het citroensap en de helft van de koriander en munt erdoor.
- Schep de Griekse yoghurt om met een el melk en pers de knoflook erboven uit.
- Roer de andere helft van de munt en de koriander erdoorheen en maak op smaak met peper en zout.