Gebraden lamskarbonade

Gebraden lamskarbonade

Smulweb imageSmulweb

Gemarineerde lamskarbonade uit de oven met knoflook en groenten. Lekker gekruid met marjolein en afgetopt met paneermeel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gebraden lamskarbonade op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Leg de karbonades in een ingevette ovenschaal en strooi er zout en peper over.
  3. Pel de knoflook en pers of rasp het uit. Wrijf de karbonades hiermee in.
  4. Pel de ui en halveer hem. Snijd de tomaten en courgettes in plakken.
  5. Leg de groenten op het vlees en bestrooi met de marjolein.
  6. Besprenkel met olie en strooi er paneermeel over.
  7. Braad het geheel ca. 20 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees