Biefstuk met champignonsaus

Biefstuk met champignonsaus

Smulweb imageSmulweb

Biefstuk met champignonsaus. In een lekkere romige saus van cognac, bouillon en crème fraîche, gecombineerd met heerlijk sappige biefstuk, kan je er niet omheen. Champignons, ui en knoflook geven het geheel nog meer smaak, bereid hem zelf en geniet van dit heerlijke recept!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 30 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Biefstuk met champignonsaus op tafel.

  1. Pers knoflookteen uit, veeg champignons schoon en snijd ze in stukken. Snipper ui.
  2. Laat bouillon en cognac op hoog vuur een beetje inkoken.
  3. Bestrooi biefstuk met peper & zout en bak in roomboter. Neem uit de pan en houd warm in aluminiumfolie.
  4. Bak in het braadvocht ui en knoflook licht. Voeg champignons toe. Bak regelmatig doorscheppend op hoog vuur.
  5. Voeg de vloeistof van bouillon en cognac toe. Laat even doorkoken. Voeg een bekertje crème fraîche toe en roer goed door.
  6. Maak dikvloeibaar met allesbinder.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen