Rosbiefrolletjes gevuld met rucola roomkaas en gedroogde tomaten

Rosbiefrolletjes gevuld met rucola roomkaas en gedroogde tomaten

Smulweb imageSmulweb

Verras jouw gasten met deze gevulde rosbiefrolletjes. Rucola, roomkaas en gedroogde tomaten zijn de smaakmakers die ervoor zorgen dat deze rolletjes een echte hit zullen zijn op elk feestje!

15 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rosbiefrolletjes gevuld met rucola roomkaas en gedroogde tomaten op tafel.

  1. Snijd de gedroogde tomaten heel fijn.
  2. Was indien nodig de rucola en droog deze goed af. Snijd de rucola vervolgens fijn.
  3. Roer de gedroogde tomaten en wat zout en peper door de roomkaas.
  4. Leg op elke plak rosbief 2 à 3 blaadjes rucola.
  5. Verdeel wat van het roomkaasmengsel over de rucola en rol de rosbief op.
  6. Zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Sla Rucola