Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Huzarensalade van mijn moeder op tafel.
- Pellen en snipperen van de ui.
- Breng azijn (aangevuld met water tot 1 dl) met suiker en uisnippers aan de kook en kook in totdat er nog maar weinig vocht over is gebleven.
- Kook de aardappels in de schil gaar en pel ze nog warm. Snijd ze vervolgens in kleine blokjes.
- Giet het warme azijn/suikervocht over de aardappels.
- Schil appels, verwijder klokhuis en snijd ze in kleine blokjes.
- Snijd boterhamworst en cervelaatworst in kleine blokjes.
- Kook de eieren hard en snijd ze in blokjes.
- Maak haringen schoon en snijd ze in blokjes.
- Snijd augurken klein.
- Schept alle ingrediënten voorzichtig door elkaar en maak het smeuïg met wat mayonaise. Proef de salade en breng op smaak met peper en zout.