Kippenbouten voor op bbq

Kippenbouten voor op bbq

Smulweb imageSmulweb

De marinade van olie, wijn, chilipoeder, komijn, peper, zout, chutney, azijn, mosterd, ketchup en sojasaus maakt deze BBQ-kippenbouten extra lekker. Marineer en braad ze goudbruin op de barbecue. Perfect voor de echte buitenkok!

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kippenbouten voor op bbq op tafel.

  1. Kook de kippenbouten zachtjes gedurende vijftien minuten en laat afkoelen. Leg de bouten naast elkaar in een schaal.
  2. Meng de olie, wijn, chilipoeder of paprika, komijn, peper, zout, chutney, azijn, mosterd, ketchup en sojasaus tot een marinade.
  3. Schenk de marinade over de kip en marineer afgedekt in de koelkast gedurende twee uur of langer. Keer het af en toe om.
  4. Braad de kip op matig vuur op de barbecue tot het gaar en mooi goudbruin van kleur is. Bestrijk het met marinade en keer het af en toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte