Soesjes gevuld met krab

Soesjes gevuld met krab

Smulweb imageSmulweb

Soesjes gevuld met krab, de combinatie van Surimisticks, mayonaise en peper en zout is onweerstaanbaar. Ideaal voor op een feestje of als hapje. Binnen no time gemaakt met dit makkelijke recept.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Soesjes gevuld met krab op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Breng 1 dl water in een pan met boter en zout aan de kook. Haal de pan van het vuur en voeg in een keer de bloem erbij. Blijf roeren tot het deeg als een bal van de pan loslaat.
  3. Blijf roeren tot het deeg iets is afgekoeld en roer dan een voor een de eieren erdoor. Zorg dat het ei geheel is opgenomen voordat je het volgende ei toevoegt.
  4. Roer nog even door tot het deeg blazen trekt. Doe het deeg in een spuitzak of spuitpistool.
  5. Vet een bakplaat in of leg er bakpapier op. Spuit kleine hoopjes deeg op de bakplaat ter grootte van een walnoot of iets groter.
  6. Bak de soesjes 10 minuten op 200 graden en daarna 10 minuten op 175 graden. Laat ze afkoelen.
  7. Vul de soesjes met fijn gesneden krabsticks (Surimisticks) die op smaak zijn gebracht met wat mayonaise en peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden