Paastaart monchou

Paastaart monchou

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke Paastaart monchou is om je vingers bij af te likken. Met een bodem van verkruimelde volkorenbiscuits, romige MonChou, heerlijke slagroom en paaseitjes als garnering is deze taart perfect voor bij de Paasbrunch of gewoon lekker als dessert.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Paastaart monchou op tafel.

  1. Verkruimel de volkorenbiscuit en roer er de cacaopoeder en gesmolten boter door. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (20 cm), strijk glad en laat in de koelkast opstijven.
  2. Klop in een kom de slagroom. Klop de MonChou en voeg de advocaat en de basterdsuiker toe en mix tot een soepele massa.
  3. Week de blaadjes gelatine enkele minuten in koud water. Knijp de gelatine uit, los in 3 el heet water op en roer het door het MonChou mengsel. Spatel de slagroom door het mengsel en verdeel over de taartbodem.
  4. Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Verwijder de rand van de springvorm.
  5. Garneer de taart met toefjes slagroom en paaseitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Taart Paastaart