Biefstuk met champignons en whiskeysaus

Biefstuk met champignons en whiskeysaus

Smulweb imageSmulweb

Biefstuk met champignons en whiskeysaus. De biefstukken worden gebakken en op smaak gebracht met zout en peper. De champignons worden vervolgens met whiskey gebakken en hierna wordt slagroom en mosterd toegevoegd tot alles zachtjes doorkookt.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Whisky

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Biefstuk met champignons en whiskeysaus op tafel.

  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de biefstukken naar wens.
  2. Bestrooi de biefstukken met zout en versgemalen zwarte peper.
  3. Haal de biefstukken uit de pan en houd ze warm.
  4. Doe de rest van de olie in de koekenpan en bak de champignons bruin.
  5. Voeg whiskey toe, steek het aan en laat het uitbranden.
  6. Voeg tot slot de slagroom en de mosterd toe en laat alles zachtjes doorkoken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Sauzen Paddenstoelen Champignons