Karni stoba

Karni stoba

Smulweb imageSmulweb

Een ervaring van de Antilliaanse keuken met deze karni stoba! Dit langzaam gestoofde rundvlees gerecht met ui, tomaat, knoflook, bleekselderij, aardappelblokjes, peterselie, limoensap en specerijen is perfect om met rijst te serveren.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1500 ml Water
  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Karni stoba op tafel.

  1. Snipper de ui. Klein snijden van tomaat, paprika, knoflook, bleekselderij en peterselie. Snijd het vlees in blokken.
  2. Was het vlees met water en limoensap.
  3. Doe water, zout, boter, tomatenpuree en groenten in een pan. Voeg het vlees toe en laat het lang sudderen tot het gaar is en de saus helemaal is ingedikt.
  4. Voeg ca. 20 minuten voor het opdienen de aardappelblokjes toe en laat ze mee koken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees