Worteltaart

Worteltaart

Smulweb imageSmulweb

Een luchtige worteltaart gevuld met noten, perfect als dessert of bij de koffie. Serveren met een zalige roomsaus om je vingers bij af te likken.

45 min bereiden

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Worteltaart op tafel.

  1. Rasp de wortel en hak de noten.
  2. Meng de geraspte wortel en gehakte noten afzonderlijk goed door elkaar.
  3. Voeg de twee mengsels samen en roer alles goed door elkaar.
  4. Vul een ingevette bakvorm met het mengsel en bak het geheel 1 à 1,5 uur op gasovenstand 3/ 175°C. Als je kleine cakejes wil maken, bak ze dan 30 tot 45 minuten.
  5. Klop ondertussen de roomsaus los.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Worteltaart