Roti kip kerrie

Roti kip kerrie

Smulweb imageSmulweb

Eerst even wat voorbereidingen treffen voor je aan de slag kunt met de Roti kip kerrie. Daarna aardappels en kouseband 15 minuten stoven in bouillon en kruiden. Kip bakken en eieren koken, en na 15 minuten stoven met aardappels en kouseband, het Roti kip kerrie-gerecht serveren met rotivellen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(11)

  • 400 g Kouseband
  • 500 g Jumbo Biologisch Kipdijlapjes

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Roti kip kerrie op tafel.

  1. Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn en pel ze. Hak de knoflook. Maak de peper schoon en snijd hem fijn. Snipper de ui. Schil de aardappels en snijd ze in partjes. Maak de kouseband schoon en snijd ze in stukken.
  2. Verwarm wat olie in een wok. Voeg knoflook, peper, ui, tomatenpuree, bouillonblokje, djinten en kerriepoeder toe. Schep de aardappels en kouseband erdoor. Doe een deksel op de pan en laat in 15 minuten zachtjes stoven.
  3. Dep de kip droog en bestrooi ze met zout. Bak in een koekenpan de kip bruin.
  4. Doe de kip en de eieren bij de aardappels en kouseband in de pan. Laat dit nog 15 minuten stoven.
  5. Verwarm de rotivellen in de magnetron tot ze heet zijn.
  6. Verdeel de rotivellen over 4 borden en schep het kipmengsel erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte