- 400 g Kouseband
- 500 g Jumbo Biologisch Kipdijlapjes
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Roti kip kerrie op tafel.
- Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn en pel ze. Hak de knoflook. Maak de peper schoon en snijd hem fijn. Snipper de ui. Schil de aardappels en snijd ze in partjes. Maak de kouseband schoon en snijd ze in stukken.
- Verwarm wat olie in een wok. Voeg knoflook, peper, ui, tomatenpuree, bouillonblokje, djinten en kerriepoeder toe. Schep de aardappels en kouseband erdoor. Doe een deksel op de pan en laat in 15 minuten zachtjes stoven.
- Dep de kip droog en bestrooi ze met zout. Bak in een koekenpan de kip bruin.
- Doe de kip en de eieren bij de aardappels en kouseband in de pan. Laat dit nog 15 minuten stoven.
- Verwarm de rotivellen in de magnetron tot ze heet zijn.
- Verdeel de rotivellen over 4 borden en schep het kipmengsel erop.