Sperziebonensalade met rucola gedroogde tomaten

Sperziebonensalade met rucola gedroogde tomaten

Smulweb imageSmulweb

Sperziebonensalade met rucola en gedroogde tomaten. Een heerlijke veelzijdig gerecht. Sperziebonen gekookt met smaakvolle gedroogde tomaten en lente-uitjes. Giet de saus van tomatenolie, walnootolie, honing en mosterd over de salade. Een perfecte salade voor de heerlijkste smaken.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Sperziebonensalade met rucola gedroogde tomaten op tafel.

  1. Maak de sperziebonen schoon, snijd ze eventueel in stukjes en kook ze beetgaar in water met zout (ongeveer 10 minuten). Koel de sperziebonen onder koud water en laat ze goed uitlekken.
  2. Maak de rucola schoon en snijd de lente-uitjes in smalle ringetjes. Laat de gedroogde tomaten uitlekken en snijd of knip ze in kleine reepjes.
  3. Roer een sausje van de tomatenolie, walnootolie, balsamicoazijn, honing en mosterd.
  4. Doe de sla, sperziebonen, gedroogde tomaten en lente-uitjes door elkaar. Giet de saus erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Sperziebonensalade Sla Rucola