- 300 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Australische rundvleescurry op tafel.
- Snijd het vlees in stukjes en bestrooi met peper en zout naar smaak. Pel en snijd de uien in stukjes. Schil de appels en snijd ze in plakjes.
- Verhit de boter in de pan of wok en bak hierin de stukjes vlees rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en leg het onderin de slow-cooker binnenpan.
- Voeg de kleingesneden uien en de plakjes appel toe aan het bakvet en bak deze ca. 3 min. Roer de kerrie en de bloem door het mengsel.
- Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de bouillon toe tot een gebonden geheel is ontstaan. Voeg de tomaten met het sap uit het blik, de rozijnen en de azijn toe.
- Breng het geheel aan de kook.
- Giet het geheel over het vlees in de binnenpan. Leg het deksel op de slow-cooker en zet de slow-cooker 1 uur op high en 6-7 uur op slow.