Thaise salade met rosbief mango en komkommer

Thaise salade met rosbief mango en komkommer

Smulweb imageSmulweb

Deze Thaise salade met rosbief, mango en komkommer, kleurt elk diner op. Rode peper, ui en waterkers of veldsla geven pit en smaak. De dressing van limoensap, vissaus, suiker en rode peper maken het gerecht af. Lekker voor zomerse avonden!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 2 Snackkomkommer

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Thaise salade met rosbief mango en komkommer op tafel.

  1. Pers de limoenen uit. Maak de rode peper schoon, verwijder de pitjes en snijd deze in kleine stukjes.
  2. Verwijder de dikke stelen van de waterkers of maak de veldsla schoon. Schil de mango's en snijd deze in smalle repen. Pel de ui en snijd deze in dunne ringen. Was de snackkomkommers en snijd deze in plakjes. Hak de pinda's fijn.
  3. Roer de dressing van limoensap, vissaus, suiker en rode peper. Meng de mangorepen, rode ui en komkommerplakjes met de dressing.
  4. Verdeel de waterkers over de borden. Verdeel het mangomengsel erover. Verdeel de rosbief erover. Bestrooi alles met gehakte pinda's.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Mangosalade Thaise salade