Romige spruitjes met gehakt kaas en rijst

Romige spruitjes met gehakt kaas en rijst

Smulweb imageSmulweb

Een romig gerecht vol met spruitjes, gehakt, kaas, rijst en eieren. Geurige paprikapoeder maakt het gerecht helemaal af. Bak het gerecht in de oven tot een goudbruine kleur en serveer.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige spruitjes met gehakt kaas en rijst op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Roer de spruitjes en het gehakt door elkaar. Maak op smaak met peper, zout en paprikapoeder en voeg hieraan ook de helft van de geraspte kaas toe.
  3. Doe het spruitjesgehaktmengsel onderin de ovenschaal en verdeel de rijst hierover.
  4. Klop de eieren los met de room. Maak op smaak met peper, zout en paprikapoeder en giet dit over de rijst. Bestrooi alles met de rest van de geraspte kaas.
  5. Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en bak deze plm. 30 minuten tot de schotel een goudbruine kleur heeft gekregen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente