Pasta met courgette en mozzarella

Pasta met courgette en mozzarella

Smulweb imageSmulweb

Pasta met courgette doet het altijd goed! In dit gerecht worden ze gebruikt samen met mozzarella, ui, knoflook en chilipoeder. Smelt de kaas erover in de oven en eet de pasta met een heerlijke gemengde salade. Buon appetito!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met courgette en mozzarella op tafel.

  1. Was en snijd de courgettes in plakjes van ± 1/2 cm dik. Halveer ze.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Verhit de olie in een ruime pan en fruit de ui met de knoflook 3 min. op een halfhoog vuur. Voeg de courgetteplakjes toe en bak ze al omscheppend beetgaar.
  4. Voeg de saus, chilipoeder en peper en zout naar smaak toe en verwarm alles tot tegen het kookpunt.
  5. Schep de afgegoten pasta erdoor en doe alles over in een ovenschaal. Verdeel de kaas erover en laat de kaas in een voorverwarmde oven (200°C) in ± 5 minuten smelten.
  6. Serveer met een gemengde salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta