Turkse knoflook omelet

Turkse knoflook omelet

Smulweb imageSmulweb

Deze Turkse knoflook omelet is een fantastische manier om je ontbijt of brunch te beginnen. De eieren zijn op smaak gebracht met fijngesneden groenten en knoflook, waardoor het lekker hartig wordt.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Turkse knoflook omelet op tafel.

  1. Snijd de ui in hele dunne ringen. Snipper de selderij. Snijd de champignons in plakjes. Schaaf of snijd de knoflook in flinterdunne plakjes.
  2. Klop de eieren los met de melk en de selderij.
  3. Verhit de olie en fruit de ui glazig. Voeg de champignons toe en laat ze even meebakken. Zet het vuur laag en schep de knoflook erdoor.
  4. Verdeel de plakjes worst tussen de groente en schenk hier het eimengsel overheen.
  5. Doe een deksel op de pan en laat het ei 10 minuten op heel zacht vuur stollen.
  6. Keer de omelet met behulp van de deksel of een groot bord om en laat hem nog 5 minuten zacht bakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Ei Omelet