Broodje gegrilde tartaar

Broodje gegrilde tartaar

Smulweb imageSmulweb

Een broodje tartaar, wel bekend bij de echte liefhebbers. Met het toevoegen van zongedroogde tomatenboter, spek, en rucola verandert het broodje in een wereldse smaakbeleving. De ideale keuze voor een variërende BBQ of lunch.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Broodje gegrilde tartaar op tafel.

  1. Snij de zongedroogde tomaten fijn en roer ze door de boter.
  2. Bak het spek in ongeveer 3 minuten goudbruin en knapperig.
  3. Bak de tartaartjes in 2-3 minuten bruin aan beide kanten en bestrooi ze met zout en peper. Wees voorzichtig met het zout, want het spek is al zout.
  4. Snij de bollen doormidden en besmeer iedere kant van de bol met de tomatenboter.
  5. Beleg de broodjes met de rucola, spek en tartaar.
eet smakelijk