Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Visstoofpotje op tafel.
- Pel en snipper de sjalotten en de knoflook.
- Halveer de prei in de lengte, was hem goed en snijd in dunne ringen. Veeg de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Snijd de zalmfilet en de kabeljauw in stukken.
- Smelt de boter in een hapjespan en fruit de sjalotten en de knoflook ca. 3 minuten.
- Voeg de bouillon, wijn, slagroom, mosterd, laurier en oregano toe. Laat dit tot 1/3 inkoken.
- Voeg de in stukken gesneden vis toe. Breng alles aan de kook en temper dan het vuur.
- Strooi de gesneden prei, kervel en champignons erover en laat dit 10 minuten met een deksel op de pan sudderen.
- Breng op smaak met peper en zout en roer er heel voorzichtig de garnalen door. Pas op dat daarbij de stukken vis niet tot puree worden geroerd.