Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

Smulweb imageSmulweb

Deze Geroosterde aardappels met gepofte knoflook zijn een heerlijke en makkelijke maaltijd. De aardappels worden goudbruin en gaar geroosterd in de oven met knoflook en rozemarijn. Een goed idee voor het avondeten dat iedereen zal bekoren.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Geroosterde aardappels met gepofte knoflook op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.
  2. Boen de aardappels schoon en snijd ze in partjes (schil de aardappels NIET!). Dep ze dan met keukenpapier goed droog en leg ze in een braadslee. Meng er de olie door. Leg de knoflooktenen en takjes rozemarijn erbij.
  3. Rooster de aardappels in 35-45 minuten goudbruin en gaar
  4. schep ze regelmatig om. Bestrooi ze met zout en peper.
  5. Knijp de teentjes knoflook boven de aardappels uit.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden