Softijs van tiramisu

Softijs van tiramisu

Smulweb imageSmulweb

Zacht en romig ijs met de smaak van Italiaanse tiramisu. De koekjes en koffielikeur maken het helemaal af. Ideaal voor een indrukwekkend nagerecht.

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 75 g Amaretti
  • 22.5 g Kahlúa koffielikeur

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Softijs van tiramisu op tafel.

  1. Klop slagroom met basterd- en vanillesuiker bijna stijf.
  2. Klop mascarpone los met melk en koffie. Spatel dit mengsel door de slagroom en meng goed.
  3. Schakel de ijsmachine in en schenk het mengsel in de koelkom. Voeg na 20 minuten draaien de koekjes en koffielikeur toe (tijdens het draaien).
  4. Schep het ijs in coupes en garneer met amaretti en chocolade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Tiramisu