Hollandse biefstuk van de grill met chimichurri

Hollandse biefstuk van de grill met chimichurri

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker die altijd smakelijk blijft. Op de grill bereid en geserveerd met een Argentijnse chimichurri op basis van pittige pepers, verse kruiden en augurk.

120 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hollandse biefstuk van de grill met chimichurri op tafel.

  1. Meng voor de chimichurri de olie met de azijn en 1/2 dl water en voeg de ui, augurk, knoflook, peterselie en oregano toe. Breng het mengsel op smaak met cayennepeper, zout en zwarte peper.
  2. Doe het mengsel in een glazen, aardewerken of porseleinen pot en laat het 24 uur op kamertemperatuur staan zodat alle ingrediënten goed de tijd krijgen om smaak af te geven.
  3. Verhit de grillpan op hoog vuur en bestrijk het vlees met olie. Grill het vlees op hoge temperatuur aan beide zijden in 4-6 minuten bruin.
  4. Bestrooi het vlees na het grillen met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen