Boeren omelet met spek en portabello

Boeren omelet met spek en portabello

Smulweb imageSmulweb

De boeren omelet met heerlijk krokant spek en smaakvolle portabello. Bak de ui en knoflook tot glazig, roerbak de champignons tot ze zacht zijn en meng vervolgens het mengsel met alle kruiden en kaas en verdeel het over de champignons. Bak het af als omelet, heerlijk krokant en vol van smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 2 Portobello

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Boeren omelet met spek en portabello op tafel.

  1. Bak spek kort tot goed gekleurd. Voeg ui en knoflook toe en bak tot ze glazig zijn.
  2. Zet het vuur hoog en voeg champignons toe. Bak nog 5 minuten tot ui en champignons gaar zijn.
  3. Meng kaas, peterselie of groene kruiden, peper en mayonaise-mengsel met eieren en verdeel het mengsel over de champignons.
  4. Bak verder af als omelet tot het niet te droog is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Vlees Omelet Speklap