Biefstuk met pommes duchesse

Biefstuk met pommes duchesse

Smulweb imageSmulweb

Biefstuk met pommes duchesse, sperziebonen met tomaten en champignonroomsaus. Bak de biefstuk in 3 minuten gaar, bak de champignons in het overgebleven bakvet en verwarm de bijgeleverde champignonroomsaus goed door. Serveer het gerecht met Pommes Duchesse en de saus.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Pommes duchesses uit de diepvries
  • 300 g Champignon roomsaus

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Biefstuk met pommes duchesse op tafel.

  1. Verwarm de frituurpan voor op 190C.
  2. Veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Bereid de Pommes Duchesse volgens de gebruiksaanwijzing in de frituurpan.
  3. Kook de sperziebonen 8 minuten beetgaar en meng de tomaatjes erdoorheen.
  4. Verhit boter in een koekenpan en bak de biefstuk in 3 minuten gaar, keer halverwege. Breng over naar aluminiumfolie om warm te houden.
  5. Bak de paddenstoelen in het overgebleven bakvet in 5 minuten. Voeg de champignonroomsaus toe en verwarm alles goed door.
  6. Leg de Pommes Duchesse, sperziebonen en biefstuk op 4 borden. Schenk de helft van de saus over de biefstuk en serveer de rest van de saus erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees