- 600 g Pommes duchesses uit de diepvries
- 300 g Champignon roomsaus
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Biefstuk met pommes duchesse op tafel.
- Verwarm de frituurpan voor op 190C.
- Veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Bereid de Pommes Duchesse volgens de gebruiksaanwijzing in de frituurpan.
- Kook de sperziebonen 8 minuten beetgaar en meng de tomaatjes erdoorheen.
- Verhit boter in een koekenpan en bak de biefstuk in 3 minuten gaar, keer halverwege. Breng over naar aluminiumfolie om warm te houden.
- Bak de paddenstoelen in het overgebleven bakvet in 5 minuten. Voeg de champignonroomsaus toe en verwarm alles goed door.
- Leg de Pommes Duchesse, sperziebonen en biefstuk op 4 borden. Schenk de helft van de saus over de biefstuk en serveer de rest van de saus erbij.