Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Aardappeltaart met geitenkaas en honing op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Vet de bakvorm in met olie en bekleed de vorm met bakpapier. Vet het bakpapier licht in.
- Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Kook ze in water met zout in circa 15 minuten beetgaar. Giet de aardappelplakjes af en laat ze iets afkoelen.
- Smelt de boter en meng de afgekoelde boter door de crème fraîche en de honing.
- Klop de eieren los en meng de tijm en de geraspte kaas erdoor. Meng het eimengsel door de crème fraîche.
- Schep de aardappelplakjes en het eimengsel in de bakvorm. Strijk de bovenkant glad.
- Bak de aardappeltaart 30 a 35 minuten in het midden van de oven totdat de bovenkant goudbruin is.
- Laat de taart iets afkoelen in de vorm en snijd in stukken.