Garnalen in knoflookboter

Garnalen in knoflookboter

Smulweb imageSmulweb

Laat je verwennen door de smaak van garnalen gebakken in knoflookboter! De sherry versterkt de smaak van de garnalen. Voeg wat dille toe en je hebt een heerlijk diner.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Garnalen in knoflookboter op tafel.

  1. Verhit de boter in een pan en bak de knoflook 30 seconden.
  2. Voeg de garnalen, sherry en zout, peper toe en schep alles goed door elkaar. Doe het deksel op de pan en kook het geheel ongeveer 5 minuten. Roer een of twee keer.
  3. Voeg de fijngesneden dille toe en breng het mengsel op smaak.
  4. Schep de garnalen op een verwarmd bord. Garneer met citroenschijfjes of -partjes en verse dilletakjes.
  5. Serveer meteen.
eet smakelijk