Turkse tortilla met yoghurtsaus

Turkse tortilla met yoghurtsaus

Smulweb imageSmulweb

De Turkse tortilla met yoghurt saus is om te smullen. Gehaktmengsel gemengeld met pizzasaus, opgerold met ijsbergsla of witte koolreepjes. Na 2-3 minuten afgebakken in de oven en geserveerd met yoghurtsaus en sweet chillisaus. Perfect en makkelijk te maken!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(9)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Turkse tortilla met yoghurtsaus op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200C en bedek de rooster met aluminiumfolie.
  2. Bestrijk de tortilla's met pizzasaus, laat de randen vrij en besprenkel ze met water om te voorkomen dat ze te knapperig worden en niet meer kunnen worden opgerold.
  3. Verhit olijfolie in een pan op hoog vuur en bak het gehaktmengsel kort mee. Verdeel het gehaktmengsel vervolgens over de tortilla's.
  4. Bak de tortilla's vervolgens ca. 2-3 minuten in de oven.
  5. Verdeel ijsbergsla of witte koolreepjes over het midden van de tortilla's, en rol ze op.
  6. Serveer de opgerolde pizza's met de yoghurtsaus en eventueel sweet chillisauce.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Wraps