Soepvlees van papa

Soepvlees van papa

Smulweb imageSmulweb

De perfecte comfort food, zo maak je het soepvlees van papa. Smelt boter en fruit de ui. Maak een sausje van de ui met bloem, water en mosterd. Voeg de blokjes soepvlees toe en warm het geheel door. Mmm!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Runderpoulet, onbereid

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Soepvlees van papa op tafel.

  1. Snijd het soepvlees in blokjes en snijd de ui fijn.
  2. Smelt boter en laat de ui daarin glazig worden.
  3. Bestuif de ui met bloem en roer tot er een roux ontstaat.
  4. Voeg ongeveer 1 dl water toe en roer tot er een gladde saus ontstaat.
  5. Voeg 1 eetlepel (pikante) mosterd toe en roer goed door.
  6. Voeg de blokjes soepvlees toe en meng ze goed onder de saus. Laat het geheel doorwarmen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen