Pesto

Pesto

Smulweb imageSmulweb

De perfecte smaakmaker voor elk gerecht: Home-made pesto! Maak het zelf met basilicum, knoflook, pijnboompitten, olie en kaas. Bewaar het in de koelkast of vries het in voor later gebruik en voeg het toe aan je favoriete gerechten, zoals bijvoorbeeld met geitenkaas. Smakelijk!

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 400 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pesto op tafel.

  1. Maak de basilicum met knoflook, zout en peper fijn.
  2. Voeg de pijnboompitten, olie en kaas toe. Mix alles tot een mooie homogene massa.
  3. Bewaar de pesto in de koelkast.
  4. Vries de pesto in voor later gebruik.
  5. Gebruik de pesto bijvoorbeeld met geitenkaas. Smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen