Chili con carne

Chili con carne

Smulweb imageSmulweb

Chili con carne! De klassieke Mexicaanse stoofschotel. Rundergehakt, ui, knoflook, paprika en bonen in rode chilisaus. Maak het af met peterselie en een snufje zout. Perfect voor op een koude avond.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(16)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Chili con carne op tafel.

  1. Fruit de ui, knoflook en rode chili in olijfolie tot het begint te kleuren.
  2. Bak nu het gehakt rul in het uienmengsel terwijl je voortdurend omschept.
  3. Voeg de paprikablokjes toe en bak even mee.
  4. Voeg nu de tomatenpuree toe en bak even mee om te ontzuren.
  5. Voeg de tomatenblokjes en alle andere ingrediënten toe behalve de peterselie.
  6. Laat het mengsel voor een half uur zachtjes koken zonder deksel. Voeg water toe als het te droog wordt.
  7. Voeg de bonen toe.
  8. Voeg de fijngehakte peterselie of dille toe 10 minuten voor het serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Chili con carne