Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Bladerdeegflapje gevuld met ananas ham en monchou op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en laat ze 10 minuten ontdooien.
- Snijd de ananas en ham in kleine stukjes. Meng de Mon Chou en een eierdooier door elkaar en roer de ananas, de ham en de peterselie erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe.
- Schep het Mon Chou mengsel op de plakjes bladerdeeg. Bestrijk de randen met wat koud water, vouw het bladerdeeg in de vorm van een driehoek dicht en druk de randen goed op elkaar.
- Leg de flapjes op een beboterde bakplaat, bestrijk de bovenkant met eigeel en prik met een vork enkele gaatjes in het deeg.
- Bak de flapjes in het midden van een voorverwarmde oven op 200 graden in ca 25 minuten goudbruin en gaar.