Spinazie met knoflook en pijnboompitten

Spinazie met knoflook en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Deze spinazie met knoflook en pijnboompitten is een feest voor de zintuigen. Geroosterde pijnboompitten, ingekookte spinazie met knoflook, wat rozijnen voor de zoetigheid - allemaal op één bord. Een topcombinate bij elk hoofdgerecht.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Spinazie met knoflook en pijnboompitten op tafel.

  1. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen.
  2. Was zorgvuldig de spinazie in ruim koud water. Verwarm de olijfolie en knijp de knoflook erboven uit. Voeg de spinazie met aanhangend vocht toe en smoor die al omscheppend in de olie tot hij geslonken is. Warm de rozijnen mee.
  3. Schep de spinazie op een schaal en strooi er zout en vers gemalen peper over. Garneer met pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kruiden Spinazie