Sperziebonen-gehaktschotel met veel knoflook

Sperziebonen-gehaktschotel met veel knoflook

Smulweb imageSmulweb

Deze sperziebonen-gehaktschotel met veel knoflook is een heerlijk stevig gerecht. Gehakt kruimig bakken met Spaanse pepers, knoflook en paprika. Dan de boontjes, crème fraîche en het bonenkruid erbij en alles laten sudderen. Lekker met zout en peper op smaak brengen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sperziebonen-gehaktschotel met veel knoflook op tafel.

  1. Verhit in een wok de olie en bak het gehakt kruimig.
  2. Voeg de Spaanse pepers, de knoflook, de ui en de paprika toe. Roer alles goed door elkaar.
  3. Wanneer de uien glazig worden, voeg je de boontjes, de crème fraîche en het bonenkruid toe en roer je alles goed door elkaar.
  4. Dek het gerecht af en laat het circa 10 minuten op laag vuur stoven.
  5. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden