Kipfilet met mango in een pittige roomsaus

Kipfilet met mango in een pittige roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Kipfilet met mango in een pittige roomsaus, met ui, knoflook, kerriepoeder en mango-chutney: deze smaakexplosie moet je geprobeerd hebben!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(21)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kipfilet met mango in een pittige roomsaus op tafel.

  1. Pel de uien en knoflook en snipper ze. Was de Spaanse peper, verwijder de pitjes en snijd in dunne reepjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in korte reepjes. Snijd de kipfilet in reepjes.
  2. Verhit olie in een pan en bak de kipfilet hierin lichtbruin. Voeg de ui, Spaanse peper en knoflook toe en bak even mee. Bestrooi het geheel met kerriepoeder en bak even mee.
  3. Voeg de slagroom, mango-chutney en bouillon toe. Roer goed door elkaar en breng aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes koken. Voeg de mango toe en laat nog 2 minuten meekoken.
  4. Breng op smaak met cayennepeper, zout en citroensap. Garneer met wat fijngehakte bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Fruit Sauzen Mango