Haringhapjes met tortillachips en pittige saus

Haringhapjes met tortillachips en pittige saus

Smulweb imageSmulweb

Verras je gasten met deze heerlijk verfrissende combinatie van haring met tortillachips. Het is een perfecte snack voor bij de borrel of tijdens een feestje. De stukjes haring met zure room, tomaat en knapperige veldsla bieden een perfecte balans van smaken en texturen.

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Haringhapjes met tortillachips en pittige saus op tafel.

  1. Verwijder de staarten van de haringen en snijd elk in 6 stukjes.
  2. Halveer het tomaatje, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
  3. Pel het uitje en snipper deze.
  4. Beleg de tortillachips met wat veldsla, een stukje haring, een theelepeltje zure room, wat reepjes tomaat, wat uisnippertjes en een toefje koriander of peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen