Pannenkoeken met ham kaas en champignons

Pannenkoeken met ham kaas en champignons

Smulweb imageSmulweb

Pannenkoeken met ham, kaas en champignons voor de lunch? Simpel en lekker. Ui, knoflook, kruiden, champignons en ham gebakken in room. Smullen maar!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pannenkoeken met ham kaas en champignons op tafel.

  1. Bak de pannenkoeken volgens het basistrecept en houd ze warm.
  2. Snijd de ham in reepjes. Snipper de ui en de knoflook. Snijd de champignons in plakjes.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en de ui tot ze beginnen te kleuren. Voeg de kruiden en de knoflook toe en laat kort meebakken.
  4. Voeg de ham en de room toe en laat kort doorwarmen. Breng het mengsel op smaak met wat zout en peper.
  5. Leg op elk bord een pannenkoek. Verdeel daarover het champignonmengsel en bestrooi met de geraspte kaas. Dek af met een tweede pannenkoek en serveer met ketchup als je dat lekker vindt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Kaas Groente Pannenkoeken Paddenstoelen Champignons