Pesto crostini

Pesto crostini

Smulweb imageSmulweb

Maak van een simpel sneetje brood een verrassend borrelhapje. Besmeer het brood met knoflookolie en bak het in de oven. Smeer vervolgens groene pesto op het brood en leg er wat stukjes rucola op. Even opwarmen en serveren maar!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pesto crostini op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225 C. Ontkorst het brood. Pel de knoflook en pers deze uit boven olijfolie. Besmeer het brood met de knoflookolie. Snijd elke snee in 4 lange repen. Leg de repen brood gedurende 5 minuten in de oven om te roosteren.
  2. Besmeer het brood uit de oven met pesto. Scheur de rucola in stukjes en leg het op de crostini. Verdeel de crostini over vier borden.
  3. Warm de crostini op en serveer. Merk op dat de voedingsinformatie niet nodig was om te worden beschreven in de instructies voor het maken van het recept, dus het is niet opgenomen in de herschreven instructies.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Brood Crostini