Gevulde tomaat met zalm

Gevulde tomaat met zalm

Smulweb imageSmulweb

Gevulde tomaat met zalige zalm. De zalm wordt gemengd met sjalot, augurk, ketchup, mayohalf en op smaak gebracht met peper en zout. Vervolgens wordt de tomaat uitgehold en gevuld met dit zalige mengsel. De perfecte smaakbalans in één hap.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde tomaat met zalm op tafel.

  1. Laat de zalm uitlekken en verwijder de velletjes en graatjes.
  2. Was de tomaten en snijd een kapje van elke tomaat af. Hol de tomaten uit en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  3. Vermaal het visvlees in stukjes en meng dit met de sjalot, augurk, ketchup, mayohalf en peper en zout naar smaak.
  4. Vul de tomaten met het mengsel en zet de kapjes er schuin op. Steek er een toefje peterselie tussen.
eet smakelijk